Snickerier utomhus Stockholm

utomhussnickerier stockholm

Hjälp med snickerier utomhus i Stockholm

Det är inte lätt att bo i hus om man inte är händig. Vem ska då utföra alla viktiga sysslor som kommer med husköpet. Murkna plankor måste bytas, kärvande ytterdörrar måste oljas in och altantrappor måste byggas.

Stora byggfirmor säger ofta nej till små projekt, men det gör inte vi på MaxFix i Stockholm! Det är alltså oss du kan kontakta för att få hjälp med diverse snickerier utomhus som du inte själv har rätt kunskap, tid eller lust att pyssla med.

De utomhussnickerier vi kan hjälpa dig med är bland annat:

  • Fönsterfoder
  • Kärvande ytterdörr
  • Byte av fasadplankor
  • Balkongräcken
  • Altangolv
  • Altantrapp
  • Friggebod

Listan över alla utomhussnickerier vi kan hjälpa dig med är oändlig. Det är du som bestämmer vilka projekt du behöver ha hjälp med och vi anser att inget projekt är för litet. Små projekt är snarare vår specialitet.

Oavsett om du behöver hjälp med nya små byggprojekt eller om du behöver hjälp med att renovera befintliga saker så kan du kontakta oss. Våra hantverkare är utbildade, kunniga och erfarna och utför givetvis alla jobb på ett hantverksmässigt sätt med ett fint slutresultat. Vi har även målare, elektriker och golvläggare som kan hjälpa dig med dina projekt.

Boka hjälp med utomhussnickerier av MaxFix i Stockholm

Har ditt fönsterfoder hamnat snett eller har det plankorna på terrassen murknat under vintern? Kontakta då oss på MaxFix så kommer vi ut och hjälper dig så snabbt som möjligt. Du kan skriva till oss via vår hemsida eller slå en signal och berätta vad du behöver ha hjälp med.

Du kan använda skatteavdragen ROT och RUT för våra tjänster, vilket ger dig en lägre arbetskostnad. Vi tar betalt för minst två timmar när vi besöker dig, så samla ihop alla småprojekt du behöver hjälp med.

Om du behöver något material till dina snickerier så köper du själv in dessa tills vi kommer. Vi kan även köpa dem åt dig mot en timpenning och självkostnadspris.

Kontakta våra snickare för hjälp med utomhussnickeri

Ex. ååååmmddxxxx
Bifoga fil här (PDF, JPG, JPEG, PNG, GIF, BMP)