Fasadmålning i Stockholm

fasadmålning stockholm

Fasadmålning i Stockholm

Söker du hjälp med fasadmålning Stockholm? Renodlade målerifirmor är oftast bara intresserade av att hjälpa dig med stora projekt, såsom en fasadmålning av ditt hus. Om du vill ha mindre projekt för utomhusmålning utförda så kan du kontakta oss på MaxFix i Stockholm. Då kommer vi genast ut och hjälper dig med din målning.

Vi kan bland annat hjälpa dig med följande tjänster:

  • Fasadmålning
  • Altantvätt
  • Inoljning av din altan
  • Bättra på knutfoder
  • Måla trägårdsboden
  • Måla staket eller spaljéer

Vi kan givetvis även hjälpa dig med att måla om hela ditt hus, våra målare är trots allt experter på alla sorters målning. Men det är framförallt mindre projekt som vi specialiserar oss på. Vi vill att du ska kunna ringa oss om du har behov av att få mindre saker målade, ommålade eller förbättrade.

Vi utför ett hantverksmässigt arbete med rätt grundarbete. Vi slipar och målar så att slutresultatet inte blir annat än ren perfektion. Vi kan måla alla dina mindre projekt och det är du som väljer vilken färg du vill ha.

Vi kan hjälpa dig med att måla spaljéer och utomhusbodar eller varför inte tvätta av och olja in din altan. Helt enkelt sådana där små sysslor som större firmor inte vill hjälpa dig med men som ändå måste bli utförda

Boka hjälp med utomhusmålning och fasadmålning av MaxFix.

Om du behöver bättra på dina knutfoder eller olja in altanen, då är du välkommen att kontakta oss. Vi tar oss an alla sorters utomhusmålning och fasadmålningar i Stockholm med glädje och levererar ett perfekt slutresultat varje gång.

Du kan boka en tid genom vår hemsida eller genom att ring in till oss på MaxFix. Meddela vilka projekt du behöver ha hjälp med så rycker vi ut och hjälper dig.

Du som kund står själv för det material som ska användas, men vi kan hjälpa dig att införskaffa det mot en tilläggskostnad.

Kontakta oss för fasadmålning

Ex. ååååmmddxxxx
Bifoga fil här (PDF, JPG, JPEG, PNG, GIF, BMP)