Snickare Stockholm småjobb

Snickare stockholm småjobb

Snickare Stockholm

Har du något mindre snickeriarbete som måste fixas hemma, men alla byggföretag du kontaktar säger att de inte antar sig så pass små jobb? I så fall kan vi erfarna snickare i Stockholm på MaxFix hjälpa dig med ditt hemmafix.

Vi kan fixa allt som har med snickerier att göra runt om som rör hemmafix i Stockholm, det spelar ingen roll hur litet jobbet är. Det är just små snickerijobb vi är specialiserade på.

Det vi kan hjälpa dig med är bland annat:

  • Bygga hyllor
  • Montera hyllor
  • Montera dörrfoder och fönsterfoder
  • Kapa och montera golvlister
  • Lägga altangolv

MaxFix kan hjälpa dig med alla snickerier som rör golv, väggar och innertak. På så sätt kan du enkelt få jobben ur vägen trots att du själv inte besitter kunskapen eller har rätt verktyg i hemmet. Det är trots allt inte alla som har en borrmaskin eller cirkelsåg i hemmet. Meddela oss gärna vilken typ av väggar du har så vi vet vilka verktyg som vi ska ta med oss.

Våra hantverkare är din perfekta handy man som du kan ringa även för de allra minsta projekten. Samla gärna ihop ett par stycken som vi kan hjälpa dig med på en och samma gång. Du bestämmer själv vilka material du vill att vi använder till dina projekt. Antingen köper du dem själv eller så köper vi dem åt dig för en tilläggskostnad.

Boka hjälp med snickerier i Stockholm av MaxFix

Behöver du hjälp med diverse inomhussnickerier i Stockholm? Du kan kontakta oss när som helst så kommer vi ut och hjälper dig. Du uppskattar själv hur mycket tid du tror att arbetet kommer att ta och vår minsta taxa är för två timmar.

När du anlitar oss kan du givetvis använda ditt ROT- eller RUT-avdrag för att få ett billigare pris.

Kontakta våra snickare i Stockholm

Ex. ååååmmddxxxx
Bifoga fil här (PDF, JPG, JPEG, PNG, GIF, BMP)