Golvläggare Stockholm

golvläggare Stockholm

Hjälp med att lägga golv i Stockholm

Har du märkt att ditt golv har blivit gammalt och slitet? I så fall kan det vara dags att byta ut det. Om din lokala golvläggare i Stockholm kommer med en alldeles för dyr offert, eller om de inte ens vill hjälpa dig för att din golvyta är för liten – då kan du kontakta oss på MaxFix.

Våra duktiga hantverkare kommer att lägga på ett nytt golv eller slipa ditt gamla på ett kick. Allt du behöver göra är att boka en tid och köpa in allt material som behövs. Resten löser vi när vi anländer. Vi kan även erbjuda oss att köpa in allt material mot en tilläggsavgift.

Vi kan bland annat hjälpa dig med följande:

  • Golvläggning av olika golvtyper
  • Slipning
  • Förarbete för golv (ej inräknad)

Vi specialiserar oss på mindre projekt och därför spelar det ingen roll hur liten golvyta du vill byta eller fixa. Det kan vara allt från ditt kök till en mindre toalett. VI kommer gärna och hjälper dig med de minsta projekten i ditt hem.

Vi kan bland annat erbjuda slipning av ett gammalt parkettgolv så att det blir som nytt, eller varför inte lägga laminatgolv eller andra golvläggningar.

Boka hjälp med golvläggning och slipning av MaxFix i Stockholm

Vi jobbar med olika typer av golv. Bara meddela oss vilken typ av golvtjänst du behöver ha hjälp med och vilka material du vill använda. Uppskatta sedan mellan tummen och pekfingret hur stor tidsåtgång som krävs och boka en passande tid av oss. Du bokar en tid genom att ringa till oss eller kontakta oss via vår hemsida. Får vi tid över kan vi bland annat hjälpa dig sätta upp gardiner eller montera möbler.

Givetvis kan du använda ditt ROT- och RUT-avdrag när du bokar hjälp av oss på MaxFix i Stockholm. På så sätt får du en lägre slutkostnad och kan passa på att renovera fler golv i hemmet.

Kontakta våra golvläggare i Stockholm

Ex. ååååmmddxxxx
Bifoga fil här (PDF, JPG, JPEG, PNG, GIF, BMP)