Målare Stockholm småjobb

målare stockholm

Målare i Stockholm

Har du kontaktat alla måleriföretag i Stockholm för att be om en offert för ett mindre arbete, men alltid blivit nekad för att de inte vill ta sig an småjobb? I så fall kan våra målare på MaxFix hjälpa dig. Mindre måleriarbeten är nämligen en del av vår expertis.

Vi kommer mer än gärna ut och målar om hemma hos dig och för oss spelar det ingen roll hur litet arbetet är. Vi arbetar runt om i Stockholm och du bokar det datum som är bäst för dig. Våra skickliga hantverkare och målare har den rätta kompetensen för att utföra ett hantverksmässigt jobb och ge dig ett snyggt slutresultat.

Vi kan bland annat hjälpa dig med följande målerier i Stockholm:

  • Grundmålning
  • Ommålning
  • Väggmålning
  • Ett mindre rum

Vi tar oss an alla måleriarbeten som du behöver ha utförda, vårt enda krav är att det ska vara ett litet jobb. Vi vill nämligen hjälpa alla som inte får hjälp av stora måleriföretag. Vi bokar dock alltid in minst två timmar när vi besöker våra kunder.

Inför att vi ska utföra dina målerier så väljer du ut och inhandlar all färg och det material som behövs. Vi kan även hjälpa dig med det mot en tilläggskostnad.

Boka hjälp med målerier av MaxFix

Om du vill ha hjälp med målerier i hemmet, då kan du kontakta oss. Berätta vilket projekt det gäller och hur dina väggar ser ut just nu. Uppskatta hur lång tid projektet kommer att ta och boka in vår hjälp.

Om du behöver hjälp med andra mindre projekt el, golvläggning eller snickerier så kan vi hjälpa dig med dem på en och samma gång. På så sätt kan du få alla småprojekt som ligger och väntar runt om i hemmet fixade.

Kom ihåg att du kan använda ditt RUT- eller ROT-avdrag på vår arbetskostnad, då får du en billigare slutsumma att betala.

Kontakta våra målare i Stockholm

Ex. ååååmmddxxxx
Bifoga fil här (PDF, JPG, JPEG, PNG, GIF, BMP)