Gardinmontage Stockholm

montera gardiner stockholm

Hjälp med gardiner i Stockholm

Är du precis som vi förtjust i att dekorera hemmet med vackra gardiner? Ibland kan det vara svårt att sätta upp dem själv och därför kan det vara bra att ha någon att be om hjälp. Om du bor i Stockholm kan du alltid ringa oss på MaxFix så kommer vi ut och hjälper dig med ditt gardinbyte och gardinmontage.

Att montera fönstergardiner kan vara svårt om du är äldre, eller om du vill montera en avancerad kreation. Eller så kanske du helt enkelt inte hinner byta dina fönstergardiner med allt annat som händer i vardagen.

Vi på MaxFix kan hjälpa dig med:

  • Montera gardinstång
  • Ta ner gamla gardiner
  • Sätta upp nya gardiner

Vi vet alla hur fint och trevligt det är med gardiner som ramar in rummet och utsikten från fönstret. Ibland kan det vara svårt att veta vem man ska be om hjälp eftersom byggfirmor och liknande inte utför sådana småprojekt.

För oss är dock inga projekt för små, utan vi låter våra kunders fönster vara vackra året runt och byta inramning vid varje säsong.

Vi har en minimitaxa på två timmar. Om du enbart vill byta fönstergardiner i några få fönster kan du därför passa på att kombinera detta projekt med andra mindre projekt som behöver fixas runt om i hemmet.

Boka hjälp med gardiner i Stockholm av MaxFix

Du kan kontakta oss på MaxFix när du behöver hjälp med att montera gardinstänger eller byta gardiner. Tillsammans bestämmer vi det datum och den tid som passar dig och så kommer vi ut och hjälper dig.

Om du vill ha helt nya gardiner så köper du själv de du vill ha till dess att vi kommer hem till dig. På så sätt kan vi sätta igång direkt när vi kommer och knackar på dörren.

Kontakta våra gardinmontörer i Stockholm

Ex. ååååmmddxxxx
Bifoga fil här (PDF, JPG, JPEG, PNG, GIF, BMP)