Hjälp med Design Services i Stockholm

design möbler stockholm

 Design och heminredning i Stockholm

Ska du flytta till en ny bostad och vet inte var du ska börja? Vi kan hjälpa dig inte bara med målning och montering, utan också med att hitta en smart lösning för din boende – hur du kan möblera det på ett sätt som är bekvämt att leva i.

Berätta lite om hur du vill att ditt boende ska se ut – vilka färger du tycker om och vilken känsla du vill skapa. Vi kan komma med förslag och bilder, och till och med rita upp det i 3D för att hjälpa dig att förstå hur det kommer att se ut i slutet.

 • 3D (enkel)
 • Inköpslista
 • Installation och montage

Designa hemma 10 tips

När du designar ditt hem finns det flera aspekter att tänka på för att skapa en trivsam och funktionell miljö som passar dina behov och smak. Här är några tips att ha i åtanke:

 1. Planering: Börja med att planera utrymmet noggrant. Ta hänsyn till rumsstorlekar, möblering och hur de olika rummen ska användas.
 2. Funktion: Tänk på hur du och din familj använder hemmet. Fokusera på att skapa funktionella utrymmen som underlättar vardagslivet.
 3. Stil och personlighet: Välj en designstil som passar dig och din livsstil. Det kan vara minimalistiskt, modernt, traditionellt eller något annat. Låt din personlighet lysa igenom i ditt hem.
 4. Färgval: Färger påverkar stämningen i ett rum. Välj färger som harmoniserar med varandra och som passar din personliga stil. Tänk även på hur färgerna kan påverka rummets storlek och ljus.
 5. Belysning: Rätt belysning är viktigt för att skapa en behaglig atmosfär. Variera mellan allmänbelysning, punktbelysning och stämningsbelysning för att få en bra balans.
 6. Möblering: Välj möbler som passar rummets storlek och funktion. Tänk på att ha tillräckligt med förvaringsutrymme och att möblerna är bekväma att använda.
 7. Textilier: Textilier som gardiner, mattor och kuddar kan göra stor skillnad för hur ett rum upplevs. Välj textilier som passar din stil och som bidrar till en inbjudande och harmonisk känsla.
 8. Dekoration: Använd konst, växter och personliga föremål för att göra ditt hem unikt och intressant.
 9. Hållbarhet: Tänk på miljön när du väljer material och produkter. Välj hållbara och energieffektiva alternativ så mycket som möjligt.
 10. Budget: Ha en realistisk budget och prioritera de förändringar som är viktigast för dig. Det går att skapa ett vackert hem även med en begränsad budget, genom att göra smarta val och investera i kvalitet där det räknas.

Kom ihåg att det viktigaste är att ditt hem känns som en plats där du trivs och kan koppla av. Det finns inga rätt eller fel när det gäller inredning, så lita på din intuition och skapa ett hem som speglar dig och dina behov.

Kontakta oss för hjälp med Design Services i Stockholm

Ex. ååååmmddxxxx
Bifoga fil här (PDF, JPG, JPEG, PNG, GIF, BMP)