Elektriker Stockholm småjobb

elektriker stockholm småjobb

550 kr/tim med ROT

Elektriker som löser dina småjobb

Elektriker i Stockholm som gör småjobb. Har du några mindre elarbeten som måste fixas i hemmet, men du känner ingen elektriker som kan hjälpa dig med dem? Om de stora elfirmorna inte vill hjälpa dig med mindre projekt, då kan du alltid kontakta oss på MaxFix så kommer vi ut och hjälper dig med alla småarbeten.

Just elprojekt är ingenting som du själv bör hantera, det är trots allt riskfyllt att syssla med el och lampor. Våra duktiga hantverkare har rätt kunskap och erfarenhet för att hjälpa dig med dina mindre projekt. På så sätt behöver du inte oroa dig när stora elfirmor säger nej till att hjälpa dig.

Vi kan hjälpa dig med följande arbeten som rör el:

  • Byta dimmer
  • Byta strömbrytare
  • Byta väggkontakter
  • Byta lampa
  • Byta lampkontakt
  • Byta glödlampor
  • Byta proppar

Inget projekt är för litet för oss på MaxFix utan det är du som bestämmer vad du behöver hjälp med. Småjobb runt om i Stockholm är nämligen vår specialitet. Du kan kontakta oss när som helst så kommer vi ut och hjälper dig. Vi tar betalt för minst två timmar, så du kan samla ihop alla dina småprojekt runt om i hemmet så hjälper vi dig med allihop när vi besöker dig.

Boka hjälp med el i Stockholm av MaxFix

Kontakta oss via vår hemsida eller slå oss en signal om du bor i Stockholm och vill att vi på MaxFix kommer och hjälper dig med projekt som rör el, golv eller snickerier i ditt hem.

Vi bestämmer det datum och den tid som passar dig bäst och sedan dyker vi upp med rätt verktyg. Du införskaffar själv det material som behövs så att vi kan sätta igång direkt när vi anländer.

Kom ihåg att du kan använda ditt ROT- och RUT-avdrag när du anlitar våra tjänster för att på så sätt få ett billigare pris.

Kontakta våra elektriker i Stockholm

Ex. ååååmmddxxxx
Bifoga fil här (PDF, JPG, JPEG, PNG, GIF, BMP)