Tapetsering Stockholm

hjälp med tapetsering stockholm

Tapetsering i Stockholm

Är du sugen på att skaffa en fondvägg hemma, eller vill du tapetsera om i ett mindre rum? I så fall kan vi på MaxFix hjälpa dig med alla mindre tapetseringsuppdrag i Stockholm. Våra hantverkare och målare har lång erfarenhet av att sätta upp tapeter hemma hos privatpersoner.

Att tapetsera är en konst i sig, speciellt om man vill ha ett hantverksmässigt resultat. Väggar ska förberedas på rätt sätt och nya tapeter ska upp. Det kan vara svårt att ta sig an en tapetsering om man aldrig har gjort det tidigare.

Vi på MaxFix hjälper dig gärna med de mindre tapetseringar som stora företag inte är intresserade av att utföra. På så sätt kan du leja bort även mindre tapetseringar för att byta motiv på väggarna hemma utan problem.

Vi kan bland annat hjälpa dig med följande tapetseringar:

  • Tapetsering av fondvägg
  • Mindre rum, t.ex. en hall

Du väljer själv vilka tapeter du vill att vi sätter upp åt dig. Du köper sen hem det material som ska användas. Vi kan även göra det mot en tilläggskostnad.

Meddela oss vilken sorts tapeter du vill att vi sätter upp och boka en tid så kommer vi ut och hjälper dig. Självklart genomför vi ett noggrant underarbete med bredspackling.

Boka hjälp med tapetsering av MaxFix i Stockholm

För oss på MaxFix i Stockholm spelar det ingen roll hur litet rum du vill byta tapeter i, vi kommer mer än gärna ut och hjälper dig. Vi skickar inte ut någon offert, utan du uppskattar själv hur lång tid projektet kommer att ta och sedan bokar du den tid som passar dig.

Du kan givetvis använda ditt ROT- och RUT-avdrag för att få en billigare slutkostnad. Om du har andra småjobb som målning, gardinuppsättning eller eljobb som du behöver ha fixade i hemmet så kan vi ta oss an dem i samband med att vi utför din tapetsering.

Kontakta oss för hjälp med tapetsering i Stockholm

Ex. ååååmmddxxxx
Bifoga fil här (PDF, JPG, JPEG, PNG, GIF, BMP)