Möbelmontage Stockholm

montering av möbler stockholm

Hjälp med möbelmontage

Om du behöver hjälp med montering av dina möbler kan du kontakta oss på MaxFix i Stockholm så kommer vi snabbt ut och hjälper dig! Vårt företag är specialiserat på små projekt i ditt hem som du behöver hjälp med. Boka två timmar av oss så hjälper vi dig med allt tänkbart.

Du väljer själv vilka projekt du vill ha hjälp med och du kan kombinera dem hur du vill. Kanske vill du både ha hjälp med att spika fast golvlister och hjälp med att möblera om på en och samma gång.

Här är några möbeltjänster vi kan hjälpa dig med:

  • Möbelmontering
  • Demontering
  • Upphängning av hyllor och tavlor
  • Möbelförflyttning
  • Möbelrenovering
  • Montage av IKEA-möbler

Kanske har du köpt hem nya möbler och behöver hjälp att montera ihop dem? I så fall dyker vi upp med rätt verktyg och skruvar ihop möblerna i ett nafs. Det samma gäller om du kanske vill montera upp hyllor på väggarna eller ha hjälp med upphängning av tavlor, gardinmontage eller hjälp av snickare för småjobb.

Vi kan även hjälpa dig med att flytta runt på dina möbler i hemmet om du vill möblera om. Kanske ska den tunga soffan byta plats i vardagsrummet eller så vill barnen byta sovrum. Inga soffor eller sängar är för tunga och inga projekt är för små för oss på MaxFix.

Det är vårt företag du kan ringa till när du snabbt behöver hjälp med mindre projekt som stora firmor inte vill åta sig.

Boka hjälp med möbelmontage i Stockholm av MaxFix

Kontakta oss via vår hemsida eller slå oss en signal för att boka in den dag och tid som passar dig bäst. Kom ihåg att du givetvis kan använda ditt RUT- och ROT-avdrag när du anlitar våra duktiga hantverkare. Då får betala en mindre summa för arbetskostnaden, vilket gör att våra tjänster blir billigare.

Kontakta våra möbelmontörer i Stockholm

Ex. ååååmmddxxxx
Bifoga fil här (PDF, JPG, JPEG, PNG, GIF, BMP)