Hjälp med IT och datorer i Stockholm

hjälp med it i stockholm

IT, TV och datorhjälp i Stockholm

Ej framkörning

Har du skaffat en ny dator eller tv och sitter och irriterar dig på att du inte får igång den? Då kan du ta hjälp av en av våra specialister i Stockholm som är kunniga och duktiga på allt som har med IT att göra.

Vi kommer snabbt hem till dig och hjälper dig med alla dina problem. Mindre projekt är nämligen vår specialitet, så varför inte leja bort tråkiga göromål som har med programmering och installering att göra till någon som snabbt och enkelt kan lösa det.

Våra tekniker är kunniga när det gäller tekniska prylar. Därför slipper du själv sitta och knappa på tv-dosan eller datorn och bli frustrerad.

Det här är några av de IT-tjänster kan vi hjälpa dig med: I Stockholm eller på distans.

  • Programmering
  • Inkoppling
  • Installation
  • Kabeldragning

Om du har köpt en ny tv med box så kan du ringa oss direkt när du har fått hem alla produkter så kommer vi ut och hjälper dig installera tekniken. Vi drar fram rätt kablar till tv:n och boxen, kopplar ihop allting och installerar allt så att du bara kan sätta dig i soffan och titta på tv direkt när du vill utan strul.

Om du har köpt en dator så ser vi till att installera alla programvaror åt dig så att du direkt kan börja använda den.

Boka hjälp med IT i Stockholm av MaxFix

IT är en av våra specialiteter och vi älskar att hjälpa våra kunder med mindre projekt runt om i huset. Om de IT-företag du kontaktar inte vill hjälpa dig så kan du alltid vända dig till oss.

Slå en signal eller kontakta oss via vår hemsida för att boka den tid som passar dig bäst. Vår minimumtaxa är för två timmar, så du kan samla ihop flera olika småprojekt i hemmet som du behöver hjälp med medan vi ändå befinner oss hemma hos dig.

Kontakta oss för hjälp med IT i Stockholm

MaxExperten AB

Org. nr. 559249-8637
Bastuhagsvägen 30K
122 42, Enskede

(Tillgänglig kl 10-16)

Ex. ååååmmddxxxx